Med u saću- bagremov 900g

kn80.00 kn70.00
Dodaj u košaricu

Poželjan za poklon – zbog svog dragocjenog sastava voska i meda (posebice bagremovog), povoljno djeluje na smanjenje bronhitisa i bronhalnih tegoba. Služi i kao prevencija u nastanku alergije, te kod poteškoća sa probavnim traktom. Također čuva desne i čisti zube od kamenca i drugih naslaga.
Kako koristiti ? Vrlo jednostavno. Ako želite pojesti porciju meda, jednostavno izrežite ili odlomite komad saća i žvačite u ustima dok sav sadržaj ne izađe. Nakon toga, ostaje zgužvana lopta voska. Ni u kom slučaju ne smijete ga ispljunuti, jer još uvijek ima puno korisnih tvari u sebi!
Vosak se dugo može žvakati u ustima, poput žvakaće gume. Od temperature ljudskog tijela omekšava. Ovaj postupak će vam omogućiti da se riješite bakterija i patogena u usnoj šupljini, i osvježite dah. Uz redovito žvakanje voska, možete se riješiti upale desni, stomatitisa i kronične upale grla.
Također je moguće progutati vosak, štoviše, to je čak i vrlo korisno. Činjenica je da u crijevu djeluje kao prirodni adsorbent i apsorbira mnoge toksične i štetne tvari za tijelo, izbacujući ih van. A budući da je vosak potpuno prirodan i ne apsorbira se u crijevima, nema potrebe brinuti se o opasnostima za zdravlje. Naravno, vosak od saća treba konzumirati u razumnim granicama.

Recenzije

Nema recenzija još.